Trentemoller Live @ Apollo (Barcelona, 19-10-10)

un amic a la feina avui m'ha preguntat: Que tal com va anar el concert d'ahir?
 
m'he quedat un moment bloquejat ja que no tenia manera de trobar una paraula per descriure-ho. Va ser com una opera electrònica amb una elegància extrema, combinant passatges foscos amb la intensitat frenètica dels sintetitzadors cremant els tweeters, les guitarres amplificades i super porcessades, les veus de les amazones, la bateria marcant se uns redobles i una contundencia en els cops a la caixa que et foradaven la ànima. 
 
Ahir vaig certificar allò que diuen de Trentemoller, que es el millor masteritzador de Baixos del món! La forma amb la que impactaven al aire les freqüències mes baixes era fascinant i maravellos. Amb lo difícils que son de dominar les cues de greus!!!! 
 
Un altre tema que em va agradar molt es que utilitzava no se quin cony d'aparell que feia un time strech fins al extrem de la lentitud màxima i produïa aquells click'and Cuts tant fascinadors.
 
La posada en escena un 10, va col.locar la bateria com a mi m'agrada de perfil als espectadors crec que es molt mes espectacular.
 
Tot plegat van ser 90" de Opera-Elctro-Glich amb textures fosques i distorsions digitals(dignes d'un Ben Frost) i les hipnòtiques melodies minimal del Last Resort. Ja que faig referència al last resort …. no os podeu imaginar com es va posar la gent quan va sonar In to the Trees …
 
Estic molt content de haver gaudit de la música de un dels millor productors-compositors de Inteligent Dance Music de la història.
 
Os deixo amb uns vídeos que he trobat amb una qualitat genial, no es el mateix que ser-hi però os podeu fer una idea del que os vareu perdre ;(
 
http://www.youtube.com/user/dezpixels
 
 
 


Deixa un comentari