Simian Mobile Disco – Delicacies

Fa uns dies que escolto aquest nou treball de Simian Mobile Disco i no me'l puc treure del cap… Un treball ple de ambients foscos amb seqüències sintetitzades a lo sample & hold i beats exòtics mes lents de lo que ens tenien acostumats.

Aquest cop el duo de UK, productors de grups com Florence and the Machine, Klaxons o Artic Monkeys, han superat de llarg el últim disc, Temporaly Plesures del 2008  que s'aproximava més al Indie/Dance que produeixen que no pas a la electrònica que els caracteritza.

Estigueu atents perquè venen al Primavera Sound 2011 i entre d'altres aquest no os els podeu perdre, jo vaig tindre la ocasió de veure'ls el 2009 i va ser una passada, encara somio amb aquell sintetizador modular al escenari fen sons infernals.

Segurament per a mi es un dels disc 2010 l'he trobat molt fresc i amb bones idees … i amb això aprofito per anticipar-vos que aquestes setmanes os presentaré a 2 nous editors que col.laboraran al blog a partir d'ara i hem pensat que la millor carta de presentació es que ens obrin el seu IPOD per que ens expliquin quins han sigut els discos mes escoltats del 2010 en el seu gadget.

mes info | Simian Mobile Disco

Un dels temes mes bons del nou disc Delicacies, Nerve Salad

El directe inoblidable del Primavera Sound 2009

Un altre tema del nou disc, Sweetbread, el video pot ferir la sensibilitat d'algúDeixa un comentari