lo millor del 2010 per Matilda

 

 

ARCADE FIRE – The suburbs
Amb aquest tercer disc, aquests canadencs s'han tornat a reafirmar com una banda amb estil propi i que no fa falta formar part del mainstream per atreure  les grans masses. Encara que no té la frescura del maravellós "Funeral", "The Suburbs" conté un genial repertori de melodies cantades per vuit veus encapçalades per la parella Win Butler i Régine Chassagne, com les potents Ready to start, Month of May i Empty room i la vuitantera Sprawl II, etc… Això sí! imprescindible escoltar-les en directe.
 
 
BEACH HOUSE – Teen Dream
Sense dubte el disc "Teen dream" ha sigut una de les revelacions més importants de l'any 2010. Aquest duo format per Alex Scally i Victoria Legrand ha construit un món eteri amb les seves precioses melodies. Un disc hipnòtic amb temes com Zebra, Silver Soul i Take care. 
 
 
THE NATIONAL – High Violet
No tan espectacular com el seu anterior treball "Boxer", les fosques i lànguides melodies d'aquest nou disc no deixa indiferent a ningú. Espectant pel seu pròxim directe al Primavera Sound 2011 i vibrar amb Bloodbuzz Ohio…
 
 
  
SUFJAN STEVENS – The age of Adz
Coincidint el seu llançament amb el dels seus col.legues The National era inevitable deixar apart el ensomniador disc "The age of Adz" amb el seu folk futurista, destacant la cançó I walked… El pròxim Primavera té un altre gros de cartellera amb aquest compositor multiinstrumentista.
 
 
THE WALKMEN – Lisbon
Disc elegantíssim el d'aquests novayorkesos, igual que el seu directe. La veu característica de Hamilton Leithauser i el so dels instruments d'aquest banda són el seu segell inconfundible. Un suggeriment? Blue as your blood…Brutal.
 
 
BEST COAST – Crazy for you
Refrescant debut d'aquests californians amb el seu rock-pop surfero. Un disc ple de molt bon rollo si escoltes cançons com Boyfriend i Crazy for you i el brillant single que van llençar abans del disc: la seixantera When I'm with you.
 
 
SURFER BLOOD – Astro Coast
Banda indie-rock que debuta amb aquest disc amb matissos surferos i un bon grapat de riffs de guitarra. Han sigut molt aclamades amb crítiques excel.lents les Swim i Twin Peaks.
 
Matilda.

 2 comentaris

  1. sonia wrote:

    gracies matiiiii

  2. Mati wrote:

    Gràcies a tu Sònia!!! A disfrutar-ho! :*

Deixa un comentari