Que porto al Ipod aquests últims mesos…

Mogwai – Hardcore Will Never Die, But You Will

Fa uns anys que els vaig descobrir en un Primavera Sound, llavors no coneixia gaire el Post-Rock i la veritat que em va agradar molt el que feien amb les melodies i les re alimentacions de les guitarres amb una sola bateria i cap veu, així es aquest nou disc que han tret aquest 2010, en ocasions es com un mur sònic de guitarres amb una bateria hipnòtica mantenen la coherencia del treball, os ho el recomano.

Una de les pistes preferides:

Spotify | Mogwai – Hardcore Will Never Die, But You Will

 

Agoria – Impermanence

A mi personalment trobo que aquest francès ha trobat el punt just entre el Jazz i el TecnoHouse tot el disc es d'una perfecció sonora brutal amb veus molt potents i extremadament processades.

Una de les pistes preferides:

Spotify | Agoria – Impermanence

 

Simian Mobile Disco – Delicacies

Ja no se que dir mes d'aquest disc, minimal en estat pur amb fuetades psico-electròniques que et deixen sense sentit, podeu tornar a llegir la crònica que ja vaig fer uns dies aquí

 

Autechre – Oversteps

Autechre, difícil de definir el seu estil… per a mi es com una experimentació sonora que agafa forma a mida que repeteixes l'audició.

Jo mateix el primer cop que vaig sentir el disc no vaig poder-ho suportar el vaig treure, però com passa molts discos fa un mes que el vaig tornar agafar amb una sensibilitat diferent el qual em va permetre descobrir noves textures …. no os agradaria experimenta-lo?

un dels tracks que em tenen "pillat"

altres tracksDeixa un comentari