S’acaba Spotify gratuit sense limits…

Els usuaris Free i Open de Spotify veuran en breu retallat el temps d'escolta al que podran accedir, segons ha publicat avui la companyia en el seu blog. Els primers canvis es produiran a partir del proper mes de maig.

"A partir del primer de maig, qualsevol usuari de Spotify Free o Open que s'hagi registrat en Spotify abans del dos de novembre del 2010, podrà escoltar gratis fins a 5 vegades cada cançó del nostre catàleg. Els usuaris que s'hagin registrat després del dos de novembre del 2010 veuran aquest canvi reflectit sis mesos després de la creació del seu compte."

"Addicionalment, qualsevol usuari Spotify Free o Open podrà escoltar gratis un màxim de 10 hores al mes música del nostre catàleg. Això és equivalent a 200 cançons o 20 àlbums.
Tots els usuaris Free o Open creats després del dos de novembre del 2010 gaudiran del nostre servei actual per sis mesos. Després de sis mesos tindran aquestes dos limitants."

font | genbetaDeixa un comentari