Pulp @ Primavera Sound 2011

El proppassat 27 de maig va actuar Pulp a l’escenari principal del Primavera Sound 2011…

Aquest quintet de Sheffield feia deu anys que no pujava a un escenari i hi havia molta expectació pel seu retorn. De fet, trenta-dues mil persones esperaven poder-los veure en directe. I Pulp no va defraudar-les!

Una bona estona abans de començar el concert la gent s’amuntegava davant de l’escenari i s’emocionava cada cop que veia moviment darrera la lona que el cobria. A poc a poc l’espai es va omplir a vessar i a l’hora prevista –puntualitat britànica – apareixia Pulp en escena, l’original, amb en Russell, que feia més de quinze anys que havia abandonat la formació.

L’eufòria va esclatar: Jarvis, líder histriònic de la banda, anunaciava el seu retorn i recordava el primer cop que van actuar al festival. Seguidament tocaven Do you remember de firs time.

El concert va consistir a recordar els clàssics, aquells temes que els havíen llençat al mercat internacional, els temes de Different class (Island, 1995), a excepció de Babies, un dels seus himnes i This is hardcore. El públic es va entregar i es va deixar portar per on Pulp va voler.

La cirereta del pastís va ser una alter himne –i la seva carta de presentació mundial–: Common people, dedicada als indignats de la plaça de Catalunya i als ferits en la “neteja”. I un bis, que recordava el nom d’una de les sales musicals més conegudes de Barcelona: Razzmatazz.

La meva impressió del concert: massa gent. El del 2002 al Poble Espanyol va ser molt més íntim i proper, però he de reconèixer que Pulp està en plena forma! 

De la resta del festival, conincideixo amb l’e.a.o.m.

L’any que ve, més.

Eve.


YouTube link2 comentaris

  1. matilda wrote:

    Va ser l'òstia!!! Molt rebé Eve :)

  2. […]  PULP eren els més esperats de la nit i del festival i va ser un concert memorable. Em va costar un live dels SMD, però va valer molt la pena.  […]

Deixa un comentari