Sonar de Dia 17/06/2011

Segueix-ho amb l'entrega del Sonar 2011, avui toca parlar del Sonar de Dia 17.

Aquell divendres vaig arribar d'hora per que volia anar a provar cacharros com el Korg Wavedrum Mini o els meus estimats Moog's m'ho vaig passar genial :)

Després d'estar jugant amb les joguines electròniques vaig anar a veure com sonaven els Facto y los Amigos del Norte que la veritat no em van desagradar, recomano escoltar aquesta Facto y los amigos del norte – Tropical

Tot just desprès de Facto, comença a treure el cap Agoria la gent ja comença a moure's cap al escenari per agafar lloc i omplir cervesa per a preparar-se per una gran sessió, i la veritat va ser així.

Una sessió carregada de jazzy house, electro i tocs d'electroclash a mi em va agradar molt, tot i que el tancament no em va agradar massa es va atrevir amb salsa i algo de dancehall, que no va acabar de enganxar ni a mi ni al públic.

Aqui podeu descarregar la gravació que vaig fer: Agoria (DJ) @ Sonar 2011

Un cop acabada la sessió de Agoria, al escenari apareix un dels Raperos mes divertits que he vist, Atmosphere.

Desprès del taller d'Ableton Live, vem anar a Discodeine.

Els volia veure ja que tinc un EP que m'encanta Discodeine – Synchronize – Extended.

Aqui teniu la gravació que vaig fer: Discodeine (live) @ Sonar 2011

No m'esperava un house tant fosc, van fer un Live molt molt contundent massa i tot per les meves orelles, com resonaven els baixos! 

Em van agradar molt, li dono el 1 Agoria i molt aprop el 2 a Discodeine. 2 comentaris

  1. Mati wrote:

    AGORIA va ser simplement genial… quina sessió més neta i elegant.
    I Descodeine, la sorpresa!

  2. Ele wrote:

    Doncs jo a Discodeine li dono un 10, em va encantar!!  No vaig parar de botar ni un moment, era el que realment necessitava en aquell moment! Va ser una pujada d'adrenalina brutal !!! Merci per tornar-m'ho a recordar!!! L'any que ve repeteixo!! :)

Deixa un comentari